Myymälätekstit ja käännökset

Tämä sivu on maaginen

Sen avulla voit muokata kaikkia kauppasi elementtejä, olipa kieli mikä tahansa.

Esimerkki:

Olet perustanut englanninkielisen verkkokauppasi, mutta "Lisää koriin" -painikkeen teksti ei sovi sinulle, vaan haluat korvata sen sanoilla "Lisää ihanaan koriini".

Mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa:

Valitse myymälän kieli
Etsi "Lisää koriin
Muuta tekstiä
Rekisteröi

Siinä kaikki.

Näin voit personoida koko kauppasi

Tekstit ja käännökset kaupasta, Texte und Übersetzungen des Shops, Testi e traduzioni del negozio, Textos y traducciones de la tienda, Texter och översättningar från butiken