Luo sisältötyyppi

Sisältötyypin avulla voit järjestää kaiken sisältösi osioittain. Oletusarvoisesti kauppoihisi on asennettu osiot "Blogi" ja "Sivu".
Niitä ei voi poistaa. tpop-sivustollasi voit luoda uusia osioita ja määrittää sisältöä näihin osioihin.
Voit esimerkiksi luoda "Ohje"-osion ja määrittää siihen dokumentaatioartikkeleita.

1 - Miten luon sisältötyypin?

Voit lisätä uuden sisältötyypin valitsemalla Sisältö > Sivuston osiot ja napsauttamalla "Lisää osio ".

Sivuston osiot" -sivu

Täytä vaaditut kentät ja napsauta Tallenna luodaksesi uuden osion:

Lisää osio" -sivu

Osaston nimi.
Osion Url.
Osion ulkoasu (asennetusta teemasta riippuen käytettävissä voi olla erilaisia malleja).
Osiosi meta-description, meta-title ja kuvaus.
Osiosi pääkuva.
Salasanasuojaus. Jos suojaus on käytössä, vain käyttäjät, joilla on salasana, voivat käyttää osiota.

Uusi osiosi on nyt luotu:

Ohje"-osio luotu

Kun osio on luotu, voit muokata sitä napsauttamalla sitä ja siirtymällä osioasetuksiin:

Ohje"-osion muokkaussivu

Kuten näet, voit määritellä jonkin osion sivustosi etusivuksi rastittamalla asianmukaisen ruudun.

Kun tämä vaihtoehto on valittu, tästä osiosta tulee ensimmäinen sivu, jonka kävijäsi näkevät, kun he siirtyvät sivustollesi. Näin voit mukauttaa etusivun tarpeittesi mukaiseksi ja korostaa tärkeimpiä elementtejä heti, kun käyttäjät saapuvat sivustolle.

2 - Artikkelien lisääminen sisältötyyppeihini

Kun olet lisännyt sisältötyypit, voit siirtyä haluamaasi artikkeliin ja määrittää sille osion, esimerkiksi näin:

Muokkaa artikkelia" -sivu

Voit myös määrittää sisältötyypin useille artikkeleille samanaikaisesti rastittamalla haluamasi artikkelit ja klikkaamalla "+ Sivuston osio" :

Esittely: Useiden kohteiden lisääminen osioon