Tuotteiden yhdistäminen

Jos haluat yhdistää kaksi tuotetta yhdeksi tuotteeksi (esimerkiksi personoida yhden tuotteen kahdella eri visuaalisella ilmeellä), se on hyvin yksinkertaista:

Ensin sinun on luotava kaksi tuotetta ja valittava kummankin tuotteen värit visuaalisen ilmeen mukaisesti (esim. valkoinen muotoilu tummille T-paidoille ja musta muotoilu vaaleille T-paidoille).
Siirry sitten luotujen tuotteiden luetteloon

🔥 Varmista ennen kaikkea, että kahta yhdistettävää tuotetta ei ole julkaistu sivustollasi.

Valitse ensimmäinen tuote, napsauta "Asetukset" ja sitten "Yhdistä".
Toinen tuotteesi ilmestyy näytön oikeassa reunassa olevaan yhteensopivien tuotteiden luetteloon.
Kun tämä on valittu, napsauta "Yhdistä toissijaisen tuotteen kanssa".

Siinä kaikki, yhdistetty tuotteesi on valmis!

Tämän jälkeen sinut ohjataan tuotteisiisi ja näet, että toissijaista tuotetta ei voi enää julkaista sivustollasi, mutta voit silti muokata sitä ja muuttaa sitä.

Produkte zusammenführen, Zusammenführen von Produkten, Zusammenführung von Produkten, Unire i prodotti, Unire i prodotti, Fusione di prodotti, Fusionar productos, Fusión de productos, Slå samman produkter, Sammanslagning av produkter, Sammanslagning av produkter, Merge products, Merging products, Merging of products, Merging of products