Teeman asentaminen

Miten asennan teeman?

Kun astut ensimmäistä kertaa järjestelmänvalvojan käyttöliittymään, TPOP:n oletusteema on jo asennettu (mikä on hyvä alku). Jos haluat vaihtaa teeman, siirry yksinkertaisesti kohtaan "Asetukset " ja napsauta sitten "Teemakauppa ".

Teemakauppa

Nyt sinun tarvitsee vain ottaa valitsemasi teema käyttöön klikkaamalla "Asenna"-painiketta.

Valitse teema teemakaupasta

Kuten olet ehkä huomannut, jo omistamiesi teemojen kohdalla näkyy Muokkaa-painike. Voit siis muokata niitä ilman riskiä, kunhan niitä ei ole julkaistu kaupassasi.

Huomaa: kaikki teemat voidaan asentaa ja muokata. Tilauksestasi riippuen et kuitenkaan välttämättä voi julkaista niitä sivustollasi.