PopAI, tekoälyavustajasi

Tutustu PopAI:han, tekoälytyökaluun, jonka olemme asettaneet saataville helpottamaan elämääsi. PopAI:n avulla sivustosi mukauttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa tai intuitiivisempaa.

Siirry kohtaan "Asetukset " > "Brändäys " :

Siirry tuotemerkin luominen -sivulle

Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain täyttää muutama olennainen tieto Brändäys-sivulla.

Branding-sivun näyttäminen

Kun nämä tiedot on tallennettu, PopAI auttaa sinua muokkaamaan teemaa ja tuotteita. Tekoälyn ansiosta saat älykkäitä ehdotuksia ja ohjattua apua, joiden avulla voit optimoida sivustosi ulkoasun ja sisällön nopeasti ja tehokkaasti. Voit esimerkiksi muokata teemojasi "taikasauva"-painikkeella:

Tekoälyn apupainikkeet

Halusitpa sitten mukauttaa muotoilua, päivittää tuotteitasi tai luoda ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen, PopAI tukee sinua joka vaiheessa ja muuttaa monimutkaiset tehtävät sujuviksi ja virtaviivaisiksi prosesseiksi.

Huomaa: tämä ominaisuus on käytettävissä vain PLUS-tilauksen yhteydessä.