Edistyneet kupongit

"Edistyneet kupongit" -ominaisuuden avulla voit luoda useita kuponkeja ja määritellä kullekin niistä monenlaisia ehtoja.
Voit muokata kutakin kuponkia erityisten kriteerien mukaan, kuten ostosmäärään perustuvia alennuksia, tarjouksia, joissa on määritelty käyttömäärä, tai ajallisesti rajoitettuja kampanjoita.

Tämän joustavuuden ansiosta voit kohdentaa kampanjasi tarkemmin, tarjota asiakkaille houkuttelevia etuja ja optimoida markkinointistrategiaasi.
Näiden kehittyneiden vaihtoehtojen ansiosta voit maksimoida kampanjoidesi tehokkuuden ja lisätä myyntiä samalla kun tarjoat entistä yksilöllisemmän asiakaskokemuksen.

Huomaa: ilmaisella tilauksella voit luoda vain yhden kupongin.

Voit luoda kuponkeja valitsemalla "Asetukset " > "Kaupan hallinta" . Klikkaa nyt "Kampanjat ja alennukset" päästäksesi kuponkihallintaan:

Sivu "Myymälän hallinta

Luo kuponki

Voit luoda kupongin klikkaamalla "+ Luo kuponki" sivun oikeassa yläkulmassa:

Edistyneet kupongit" -sivu

Kun napsautat painiketta, avautuu ikkuna, jossa voit lisätä kampanjakoodisi tiedot:

Lisää myynninedistämiskuponki-ikkuna

Kupongin nimi: asiakkaat syöttävät tämän kupongin kassalla käynnistääkseen kampanjan.
Myynninedistämisen tyyppi: tämä voi olla joko kiinteä määrä tai prosenttiosuus.
Kampanjan määrä: jos tyyppi on prosenttiosuus, se on 5 %, ja jos tyyppi on kiinteä summa, se on 5 dollaria (riippuen valuutastasi).
Vähimmäissumma kupongin lunastamiseksi.
Enimmäismäärä, johon voit käyttää kupongin.
Tämän kupongin käyttökertojen enimmäismäärä.
Enimmäissäilyvyysaika.
Kupongin tila: se voi olla "Luonnos" tai "Julkaistu".
Jos ruutu on rastitettu, toimitus on ilmainen, kun käytät kuponkia.

Kun kaikki nämä parametrit on syötetty, voit lisätä kupongin klikkaamalla "Vahvista" ja TADAM, kuponki on luotu:

Kuponki luotu