Facebook Live Chat Messenger

Miksi käyttää Facebook Messengerin live-chattia?

Facebook Live Chat -palvelun lisääminen verkkokauppaan tarjoaa useita merkittäviä etuja :

Välitön apu: Asiakkaat voivat esittää kysymyksiä tai huolenaiheita suoraan chatin kautta, jolloin he saavat nopean vastauksen ja heidän ostokokemuksensa paranee.
Käyttäjien sitoutuminen: Live-chat kannustaa käyttäjiä sitoutumaan, koska he voivat olla vuorovaikutuksessa brändisi kanssa reaaliaikaisesti. Tämä voi lisätä brändiuskollisuutta ja konversiolukuja.
Optimoitu asiakastuki: Facebook Live Chat -palveluun pääsee itse sosiaalisesta verkostosta, joten asiakkaidesi ei tarvitse poistua alustalta saadakseen apua.
Tietoanalyysi: Facebook Live Chat tarjoaa arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja mieltymyksistä, mikä voi auttaa yksilöllistämään ja parantamaan tuote- ja palvelutarjontaa.
Saavutettavuus: Facebookissa on yli 3 miljardia kuukausittain aktiivista käyttäjää, joten Facebook Live Chat -palvelun käyttö lisää saavutettavuuttasi ja näkyvyyttäsi ja houkuttelee laajemman yleisön hienoon verkkokauppaan.

Facebook Live Chat -palvelun integroiminen verkkokauppaan voi parantaa asiakaskokemusta, lisätä sitoutumista ja konversiota ja antaa samalla arvokasta tietoa, jonka avulla voit parantaa tuotteitasi ja palveluitasi.

Miten voin lisätä Messengerin TPOP-kauppaani?

Tämä sovellus on saatavilla PLUS-paketista

Se ei ole vaikeaa, eikä siihen mene kuin muutama minuutti.

Et voi käyttää tiettyjä toimintoja matkapuhelimessasi.

Varmista, että olet luonut verkkokaupallesi Facebook-sivun ja että sivusi näkyvyys on asetettu arvoon "Julkaistu".
Siirry tähän osoitteeseen: https://business.facebook.com/latest/inbox/settings/chat_plugin
Napsauta "Configure" ja sitten "Standard".
Lisää TPOP-verkkotunnuksesi (tyyppi https://votreboutique.tpopsite.com) vaiheessa 2.
Hankala osuus: etsi osan 3 koodista "Sivun tunnus", joka on sulkeutuneena pilkkuihin (esimerkiksi 857071978057411), ja kopioi se.
Napsauta "Valmis".
Siirry TPOP-tilaan, sovellukset-osioon ja etsi "Facebook Messenger Live Chat".
Liitä lopuksi "Sivun tunnus" asianmukaiseen kenttään: varo liittämästä pilkkuja. Tallenna tiedosto.
Sinun tarvitsee vain aktivoida chat napsauttamalla sovellusten osiossa olevaa kytkintä.

Huomaa, että oletusarvoisesti keskustelukuplan väri on Facebookin väri: jos haluat korvata sen myymälän päävärillä, rastita kyseinen ruutu sovellussivulla.