Myymäläni näkyväksi tekeminen

Tämä on se.

TPOP-kauppani on valmis...

Tuotteeni on luotu...

Mutta hei, miksi en voi käyttää sitä?

Se on siis melko yksinkertaista: pääsy kauppoihin on oletusarvoisesti suojattu salasanalla.

Tee superseksikäs kauppasi näkyväksi vain 6 klikkauksella (kyllä, me laskimme ne):

Aloitetaan siirtymällä alustan etusivulle.

Kun olet täällä, napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa olevaa "Asetukset"-linkkiä.

Kun olet täällä, siirry vasemmanpuoleisessa valikossa olevaan "Manage your shop" -välilehteen.

Käytä 3. pieni klikkaus päästäksesi ensimmäiseen luokkaan, "Kaupan näkyvyys".

Täällä sinun tarvitsee vain klikata "poista suojaus käytöstä" -painiketta aivan alareunassa.

Mutta näetkö tämän pienen huomautuksen?
Se johtuu siitä, että et ole antanut kauppasi tietoja: se on välttämätöntä, jos haluat avata kauppasi yleisölle.

Jos haluat antaa meille nämä tiedot, siirry "Myymälän yhteystiedot" -sivulle kategoriassa "Yhteydenotot ja sosiaaliset tiedot".

Kun kaikki on kunnossa, tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti - edistymistä ei voi pysäyttää.

Kaikki hyvin?

Palataan siis viidennellä napsautuksella takaisin "Kaupan näkyvyyteen" ja kuudennella (ja viimeisellä) napsautuksella poistamme kaupan suojauksen käytöstä!

Nyt mennään!

Kauppasi on vihdoin avattu yleisölle, valmiina ryöstettäväksi.

No, tavallaan, koska varastosi ovat rajattomat (kiitos Print on Demand -palvelun). ❤️