Kauluksen merkinnät

Haluatko personoida tuotteen kauluksen? Se on helppoa, selitämme kaiken täällä:

Napsauta sivupalkissa "Asetukset" ja sitten "Asetukset ja ulkoiset kaupat".
Napsauta sitten "Marquage col".
Sinun tarvitsee vain ladata kuvamateriaali, jonka haluat tulostaa tuotteidesi kauluksen sisäpuolelle.

💡 Oletusarvoisesti voit mukauttaa 1 kauluksen mallia. PRO-tarjouksen avulla voit tarjota jopa kolmea erilaista kaulusmallia.

Kun tämä vaihe on suoritettu, voit lisätä tuotemerkkisi yhteensopiviin tuotteisiin (kuten t-paitoihin tai collegepaitoihin) aktivoimalla pienen painikkeen tuotteen nimen alla.

Image

Halsmarkierungen, Halsmarkierungen, Etichette per il collo, Marcatura del collo, Marcas en el cuello, Marcas en el cuello, Halsmärken, Märken på halsen, Neck tags, Neck markings