Luo sivu kaupassani

Ensinnäkin, mikä on "sivu"?

Sivu on sivustosi elementti, jonka avulla voit näyttää asiakkaillesi informatiivista sisältöä.

Tämä voi olla esimerkiksi yleiset myyntiehdot (pakolliset), yhteystietosi, "meistä"-sivu jne.

💡 Ilmaisen tarjouksen avulla voit luoda 1 sivun. Ei rajoitusta PLUS-tilauksesta.

Miten se toimii?

Siirry kohtaan "Sivut", jolloin näkyviin tulee luettelo luomistasi sivuista.
Voit sitten luoda uuden sivun, muokata sivua tai poistaa sivun (lukuun ottamatta "Oikeudellinen huomautus" -sivua).

Sivueditori

Klikkaamalla "Näytä tiedot" saat näkyviin :

Sivun url (osoite)
Järjestys, jossa se näkyy valikoissa: mitä suurempi numero, sitä ylempänä valikoissa sivu näkyy.
Näytön sijainti: sivun yläreuna, sivun alareuna tai molemmat.
Julkaisu: julkaistaanko sivu vai ei.

Eine Seite in meinem Shop erstellen, Create a page on my store, Creare una pagina sul mio negozio, Crear una página en mi tienda, Skapa en sida i min butik