Näytteiden tilaaminen

Tee näytetilauksesi vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Olet 99-prosenttisen varma, että tuotteesi ovat loistavia, ja haluat olla varma?

Ymmärrämme, että näytön määritelmästä riippumatta se ei koskaan pysty antamaan parempaa kuvaa kuin käsillä oleva tuote.

Meillä on ratkaisu: tilaa näytteitä! Tilaa omasi vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Seuraavat vaiheet

Aluksi siirrymme TPOP-kojelautaan.

Kun olet kotisivulla, napsauta vasemmanpuoleisen valikkorivin "Tee tilaus" -linkkiä.

Olet nyt manuaalisten tilausten sivulla: kun olet viettänyt 2 minuuttia ihailtuasi kuvastoa, on aika ryhtyä toimiin. Klikkaa "Lisää koriin" -painiketta sinua kiinnostavan tuotteen tai kiinnostavien tuotteiden vieressä.

Korin sivu

Kohtalokas hetki on koittanut: ostoskori. Jos haluat lisätä tilaukseesi ylimääräisen tuotteen, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa kuvaketta. Suurempia luetteloita varten voit käyttää alla olevaa hakupalkkia etsimäsi tuotteen löytämiseksi.

Jos haluat muuttaa tuotteen väriä tai kokoa, napsauta tuotekuvan vieressä olevaa pudotusvalikkoa (katso 1).

Haluatko saman tuotteen eri värisenä tai kokoisena? Napsauta kuvaketta pudotusvalikon oikealla puolella (katso 2).

Jos haluat ostaa saman tuotteen samassa koossa ja värissä, lisää määrää tuotteen oikealla puolella olevaan kenttään (ks. nro 3).

Ja koska mikään virhe ei ole peruuttamaton, voit myös poistaa yhden tuotteen korista klikkaamalla oikealla olevaa pientä roskakoria (ks. nro 4).

Oletko ylpeä kampanjakoodin haltija? Tee sitten halpa tilauksesi vielä halvemmaksi valitsemalla koodisi vasemmassa alareunassa olevasta pudotusvalikosta (ks. nro 5). Äläkä unohda, että kerran kuukaudessa olet oikeutettu 10 %:n alennukseen 2-6 tuotetta sisältävästä näytetilauksesta.

Näyttääkö kaikki sinusta olevan kunnossa?

Toimitusosoite

Siirrymme näytön oikealle puolelle.

Olet tilauksen vastaanottaja: älä muuta mitään, kaikki on valmiiksi täytetty! Onko tilauksesi jollekin toiselle?

Tässä tapauksessa poista rasti kohdasta "Vastaanottajan osoite" ja kirjoita kyseisen onnekkaan henkilön osoite.

Kaikki valmiina? Sinun tarvitsee vain klikata "Tee tilaus" ja olet tuotannossa ennen kuin voit sanoa "jippii" (no, melkein).

Tilauksen maksaminen

Tilauksesi maksu suoritetaan automaattisesti sille luottokortille, jonka olet syöttänyt kojelautaan, kun tilauksesi on tuotannossa (24 tuntia tilauksen tekemisen jälkeen). Jos maksutapasi ei ole kelvollinen, tilaus estetään tuotannon aikana.

Voit seurata sen tilaa klikkaamalla "Tilaukset" ja sitten "Omat TPOP-maksut".

Nauti upeista luomuksistasi.