Pyöristää toimituksen kokonaismäärän ylöspäin

Joskus lasketut toimitussäännöt johtavat siihen, että maksusivulla näytetään ei-kauppiaan toimituksen määrä.

Jos esimerkiksi toimituksen hinnaksi on laskettu 5,83 euroa ja ostoskorissa on tuotteita 30 euron arvosta, kokonaissumma on 35,83 euroa.

Psykologisesti ostajan on miellyttävämpää nähdä 36 euron summa.

Voit aktivoida tämän automaattisen pyöristyslaskennan menemällä "Asetukset " ja "Toimitus" -k ohtaan ja rastittamalla siihen tarkoitetun ruudun (älä unohda tallentaa).