Teeman muokkaaminen

TPOP-teemaeditorin avulla voit muokata lukemattomia elementtejä useilla kielillä (lukitsematta tilauksesta riippuen).

Teeman muokkaussivun selitykset

Esikatselun hallintapainikkeet: Ensimmäisen painikkeen avulla voit navigoida teemasi eri sivujen läpi, joita voit muokata. Kahden muun painikkeen avulla voit säätää sivun kokoa, jotta voit tarkastella sitä mobiili- tai työpöytämuodossa.
Tämä osio sisältää kielenvaihtopainikkeen (jonka avulla voit kääntää sivustosi useille kielille) sekä painikkeen, jolla voit laittaa teemasi verkkoon (näkyy vain, jos teemasi ei ole vielä aktiivinen tpop-sivustollasi). Löydät myös Tallenna-painikkeen, joka on välttämätön, jotta voit tallentaa sivustoosi tekemäsi muutokset.
Esikatselun oikealla puolella on sivupalkki, jossa luetellaan yleiset muokkausvaihtoehdot, jotka koskevat koko sivustoa (kuten yleiset värit, logo, favicon jne.).
Samassa sivupalkissa on "Asennetut teemat" -pikakuvake, josta pääset käsiksi kaikkiin jo asennettuihin teemoihin. Näin voit helposti selata teemakirjastoasi palaamatta kauppaan.
Lopuksi "Palauta asetukset" -painikkeella voit palauttaa teeman oletusasetuksiin. Huomaa: tämä toiminto poistaa pysyvästi kaikki tekemäsi muutokset.

Jos haluat muokata tietyn sivun elementtejä, siirrä hiiren kursori elementtien päälle esikatselussa. Jos elementti on muokattavissa, sen ympärille ilmestyy kehys ja painike.
Tee haluamasi muutokset napsauttamalla kehyksessä olevaa muokkauspainiketta.

Sivuelementin muokkaaminen