TPOP Arvostelut

TPOP Reviews on tehokas sovellus, jonka avulla voit kerätä ja luoda asiakkaiden arvosteluja ja näyttää ne suoraan tuotesivuillasi.
Tämän ominaisuuden ansiosta voit lisätä kävijöiden luottamusta näyttämällä heille nykyisten asiakkaidesi positiivista palautetta.

Asenna se, siirry "Sovellukset" kohtaan asentaaksesi ja aktivoidaksesi sovelluksen:

Asennus TPOP Arvostelut

Kun sovellus on asennettu ja aktivoitu, siirry tuotteeseen ja napsauta oikeanpuoleisessa sivupalkissa olevaa "Asiakasarvostelut "-painiketta:

Tuotesivu

Voit sitten täyttää kaikki lomakkeen kentät ja lisätä asiakkaasi kommentit:

Lisää asiakkaan arvostelu

Kuten olet ehkä huomannut, lomakkeen yläreunassa on pikavalinta "Kaikki arvostelut ", jonka avulla voit palata sovellukseen ja hallita arvosteluja.

TPOP-arvostelut-sivulta voit julkaista ja laatia joitakin arvosteluja yhdellä napsautuksella.

TPOP Arvostelut sivu

Asiakasarvostelujen pitäisi näkyä asiaankuuluvilla tuotesivuilla.