Artikelen over: Afdrukken op aanvraag
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Halsbandmarkeringen

Wilt u de kraag van een product personaliseren? Dat is eenvoudig, we leggen het hier allemaal uit:

Klik in de zijbalk op "Instellingen" en vervolgens op "Opties en externe winkels".
Klik vervolgens op "Marquage col".
Het enige wat u hoeft te doen, is de afbeelding downloaden die u op de binnenkant van de kraag van uw producten wilt afdrukken.

💡 Standaard kunt u 1 kraagontwerp aanpassen. Met de PRO-aanbieding kunt u tot drie verschillende kraagontwerpen aanbieden.

Zodra deze fase is voltooid, kun je je branding toevoegen aan compatibele producten (zoals T-shirts of sweatshirts) door de kleine knop onder de productnaam te activeren.

Image

Bijgewerkt op: 18/09/2024