Artikelen over: Mijn TPOP account
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe kan ik mijn account terugkrijgen?

Als u uw wachtwoord kwijt of vergeten bent, kunt u het direct opvragen op de TPOP aanmeldpagina.

Dit artikel helpt je om je account te herstellen en je wachtwoord te wijzigen.

Ga naar de inlogpagina

Ga naar de TPOP inlogpagina: https: //app.tpop.com

Verificatie per e-mail

Voer gewoon het e-mailadres in dat u gebruikte bij TPOP: u ontvangt dan een bevestigingsmail op dit adres, die u moet volgen: u kunt dan uw wachtwoord opnieuw instellen.

Als je na een paar minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je spammap.

En dat is het, je hebt weer toegang tot je account.

Bijgewerkt op: 21/09/2024