Lisää verkkotunnuksesi

Onko sinulla jo oma TPOP-myymälä (esimerkiksi maboutique.tpopsite.com) ja haluaisitko vaihtaa vaihteen ylöspäin?

Räätälöidyllä verkkotunnuksella voit lisätä profiiliasi ja mainettasi edullisesti.

💡 Verkkotunnusvaihtoehto on saatavilla PLUS-tilauksesta.

Vaihtaaksesimaboutique.tpopsite.com osoitteeksimaboutique.com sinun on tehtävä niin sanottu DNS-muutos.
Tämä on tekninen toimenpide, joka saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta se ei ole sitä.

Mitä ovat dns:t?

DNS on kuin Internetin osoitekirja. Kun syötät verkko-osoitteen, DNS kääntää osoitteen IP-osoitteeksi, vähän niin kuin puhelinluettelo, joka kääntää nimet puhelinnumeroiksi. Koko Internet perustuu IP-osoitteisiin, joten tämä mahdollistaa tpopsite-verkkokauppasi "linkittämisen" (me sanomme "osoittamisen") omaan verkkotunnukseesi.

Noudatettava menettely

1. Kirjoita haluamasi verkkotunnus

Kirjoita oma verkkotunnuksesi, jonka olet tilannut ulkopuoliselta operaattorilta.
Kirjoita vain verkkotunnus, ei https:// tai www.

2. DNS-muutos

Sinun on lisättävä/muutettava 2 dns-vyöhykettä palveluntarjoajallasi (josta ostit verkkotunnuksesi).

Niiden tekniset nimet :

CNAME-alue
A-alue

Toimittajasta riippuen menettely on erilainen: tässä on selitetty menettelyt tärkeimpien toimittajien osalta:

- Cloudflare
- Gandi
- GoDaddy
- Namecheap
- OVH

Jos käytät Cloudflarea, varmista, että Cloudflaren välityspalvelin on poistettu käytöstä kaikkien niiden DNS-tietueiden osalta, joita pyydämme sinua lisäämään, ja varmista, että pilvikuvake ei ole oranssi .

Jotkut palveluntarjoajat vaativat CNAME-osoitteen loppuun lisättävän pisteen (shops.tpopsite.com).

Rekisteröintien vahvistaminen voi kestää jopa 24 tuntia, joten älä hätäänny, jos verkkotunnuksesi ei ole käytettävissä tänä aikana.

3. Muutoksen vahvistaminen

Kun DNS-rekisteröinnit on vahvistettu, sinun on vahvistettava verkkotunnuksen muutos, jolloin voimme määrittää verkkokauppasi täysin uudelleen huolellisesti ja rakkaudella.

4. SSL:n luominen

Tämä vaihe on automaattinen ja voi kestää noin kymmenen minuuttia: sen avulla voit luoda SSL-sertifikaatin. SSL-sertifikaatti on yksinkertaisesti osoiterivillä näkyvä riippulukko, joka suojaa kauppasi ja kaikki tapahtumat.