Geavanceerde coupons

Met de functie "Geavanceerde coupons" kun je meerdere coupons aanmaken en voor elke coupon een groot aantal voorwaarden definiëren.
Je kunt elke coupon personaliseren op basis van specifieke criteria, zoals kortingen op basis van het aankoopbedrag, aanbiedingen met een bepaald aantal gebruiksmogelijkheden of promoties met een beperkte geldigheidsduur.

Dankzij deze flexibiliteit kunt u uw campagnes gerichter voeren, uw klanten aantrekkelijke voordelen bieden en uw marketingstrategieën optimaliseren.
Dankzij deze geavanceerde opties kunt u de effectiviteit van uw promoties maximaliseren en de verkoop stimuleren terwijl u een meer gepersonaliseerde klantervaring biedt.

Let op: met een gratis abonnement kun je maar één coupon maken.

Om coupons te maken, ga je naar "Instellingen " > "Je winkel beheren ". Klik nu op "Promoties en kortingen " om naar de couponmanager te gaan:

Beheer je winkel" pagina

Een coupon maken

Om een coupon te maken, klik je op "+ Maak een coupon " rechtsboven op de pagina:

Pagina "Geavanceerde coupons

Als je op de knop klikt, wordt er een venster geopend waarin je de details van je promotiecode kunt invoeren:

Couponvenster toevoegen

Couponnaam: deze wordt door je klanten ingevoerd bij het afrekenen om de promotie te activeren.
Het type promotie: dit kan een vast bedrag of een percentage zijn.
Het bedrag van de promotie: als het type een percentage is, dan is het 5%, andersom als het type een vast bedrag is, dan is het $5 (afhankelijk van je munteenheid, natuurlijk).
Het minimumbedrag om je coupon in te wisselen.
Het maximale bedrag waarvoor je je coupon kunt gebruiken.
Het maximale aantal keren dat deze coupon gebruikt kan worden.
De maximale houdbaarheidsdatum.
De status van de coupon: deze kan in "Concept" of "Gepubliceerd" staan.
Als het vakje is aangevinkt, is de levering gratis bij gebruik van de coupon.

Zodra al deze parameters zijn ingevoerd, kun je de coupon toevoegen door op "Bevestigen" te klikken en TADAM, je coupon is aangemaakt:

Coupon gemaakt