PopAI, je AI-assistent

Ontdek PopAI, de tool met kunstmatige intelligentie die we beschikbaar hebben gemaakt om je leven makkelijker te maken. Met PopAI was het aanpassen van je site nog nooit zo eenvoudig en intuïtief.

Ga naar "Instellingen " > "Branding " :

Ga naar de pagina Branding

Om te beginnen hoef je alleen maar een paar essentiële gegevens in te vullen op de pagina Branding.

De pagina Branding weergeven

Zodra deze gegevens zijn vastgelegd, neemt PopAI het over om je te helpen bij het bewerken van je thema en producten. Dankzij AI profiteer je van intelligente suggesties en begeleide hulp om snel en efficiënt het uiterlijk en de inhoud van je site te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je thema's bewerken met de knop "toverstaf":

Helpknoppen voor kunstmatige intelligentie

Of je nu het ontwerp wilt aanpassen, je producten wilt updaten of een unieke gebruikerservaring wilt creëren, PopAI is er om je bij elke stap te ondersteunen en complexe taken om te zetten in soepele, gestroomlijnde processen.

Let op: deze functie is alleen beschikbaar met een PLUS-abonnement.