Menu beheer

Om je menu's aan te passen, ga je naar Instellingen > Winkelbeheer > Navigatie .

Je winkelpagina beheren

Menu's pagina

Via de twee tabbladen "Bovenmenu" en "Ondermenu" kun je de belangrijkste navigatielinks in je TpopStore aanpassen.
Je kunt de taal voor elk menu instellen en elke taal moet worden aangepast om gelokaliseerde navigatie te bieden.
Het sorteren van je menu's kan niet eenvoudiger: houd de klik hier ingedrukt en sleep het door de lijst.
Je kunt de titel van de link bewerken.
U kunt de link bewerken. Je kunt een volledige URL invoeren als je bijvoorbeeld een link naar je netwerken of andere inhoud wilt maken, of gewoon een "/" gevolgd door de bestemming voor navigatie binnen de site. Voorbeeld: "/shop
Met het '+'-pictogram in elk menu kun je een submenu toevoegen aan het huidige geselecteerde menu.
De knop bin verwijdert het menu en de submenu's.
Met deze knop kun je het standaardmenu herstellen.
Om een nieuw menu toe te voegen, is er een knop "Menu toevoegen" linksonder in het frame.

2 - Een beschrijving en een pictogram toevoegen

Elk menu kan ook een beschrijving en een pictogram krijgen.

Let op: pictogrammen en beschrijvingen zijn alleen beschikbaar in bepaalde thema's.

Een beschrijving en een pictogram toevoegen

Als je tevreden bent met je wijzigingen, kun je al je menu's opslaan en naar je winkelpagina gaan om de magie te zien gebeuren.

Een submenu en een beschrijving toevoegen