Een thema installeren

Hoe installeer ik een thema?

Wanneer je voor het eerst de beheerdersinterface opent, is het standaardthema van TPOP al geïnstalleerd (wat een goed begin is). Om uw thema te wijzigen, gaat u gewoon naar "Instellingen " en klikt u vervolgens op "Themawinkel ".

Themawinkel

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het thema van je keuze implementeren door op de knop "Installeren" te klikken.

Een thema selecteren in de themashop

Zoals je misschien hebt gemerkt, verschijnt er een knop 'Bewerken' op thema's die je al bezit. Je kunt ze dus zonder risico bewerken zolang ze niet in je shop zijn gepubliceerd.

Let op: alle thema's kunnen worden geïnstalleerd en gewijzigd. Afhankelijk van je abonnement is het echter mogelijk dat je ze niet op je site kunt publiceren.