TPOP Beoordelingen

TPOP Reviews is een krachtige applicatie waarmee je klantbeoordelingen kunt verzamelen en creëren, om ze vervolgens direct op je productpagina's weer te geven.
Dankzij deze functie kun je het vertrouwen van je bezoekers vergroten door ze positieve feedback van je bestaande klanten te laten zien.

Ga naar "Toepassingen " om de toepassing te installeren en te activeren:

TPOP installeren

Zodra de applicatie is geïnstalleerd en geactiveerd, ga je naar een product en klik je op de knop "Klantenbeoordelingen " in de rechterzijbalk:

Product pagina

Vervolgens kun je alle velden op het formulier invullen en de opmerkingen van je klant toevoegen:

Een klantenbeoordeling toevoegen

Zoals je misschien al hebt gemerkt, is de snelkoppeling "Alle beoordelingen " beschikbaar bovenaan het formulier om terug te keren naar de applicatie en je beoordelingen te beheren.

Vanaf je "TPOP Beoordelingen" pagina kun je met één klik een aantal van je beoordelingen publiceren en opstellen.

TPOP Recensie pagina

Je klantbeoordelingen moeten verschijnen op de relevante productbladen.