URL-omleidingen

Met redirects kun je de bestemming van een bepaalde URL op je Tpopsite wijzigen. Dit is een 301-omleiding waarmee je de voordelen van je SEO kunt behouden.

Let op: deze functie is alleen beschikbaar met een PLUS-abonnement.

Om omleidingen te gebruiken, ga je naar Instellingen > Je shop beheren > Omleidingen .

Op deze pagina kunt u alle omleidingen toevoegen die u naar uw site wilt maken.

Je winkelpagina beheren

Een omleiding maken

Pagina omleidingen

Het eerste veld komt overeen met de URL die gewijzigd moet worden.
Het tweede veld komt overeen met de nieuwe bestemming van deze URL.

In deze twee velden moet je de volledige URL invoeren (bijvoorbeeld: "https://example.com" ).

Als je alle velden hebt ingevuld, kun je je omleidingen opslaan met de knop "Opslaan " in de rechterbovenhoek.