Laskutusvaluutta

Kun tilaus siirtyy tuotantoon, se laskutetaan sinulta automaattisesti.

TPOP laskuttaa sinua euroina (EUR) riippumatta sivustollasi määritellystä valuutasta.

Voit kuitenkin muuttaa valuutan, jossa haluat hintojen näkyvän TPOP-tilassasi, menemällä TPOP-asetuksiisi.

Kun vaihdat valuuttaa, tuotteiden hinta sovelluksessa lasketaan automaattisesti uudelleen valuuttasi ja euron välisen vaihtokurssin mukaan.

Info: Huomaa, että meillä ei ole mahdollisuutta vaihtaa valuuttaa kaupassasi. Sinun on mentävä kauppasi asetuksiin (Shopifyssa / Etsyssä tai WooCommercessa) ja asetettava haluamasi valuutta.

Kun tilauksesi siirtyy tuotantoon, se laskutetaan sinulta EUR:na käyttäen sen päivän valuuttakurssia, jolloin se siirtyy tuotantoon.

¿En qué moneda me facturará el TPOP? Millä valuutalla TPOP laskuttaa minua? In welke valuta word ik door TPOP gefactureerd? Millä valuutalla minulle TPOP:lta maksetaan lasku? Missä valuutassa TPOP laskuttaa minua?