TPOP-myymälän hallinta

Ennen kuin voit aloittaa tuotteiden luomisen ja myymisen, sinun on ensin määritettävä kauppasi.

Älä huoli, me autamme sinua. Seuraa vain alla olevia ohjeita, niin kaikki sujuu ongelmitta.

Tilassa vasemmalla puolella on Asetukset-osio.

Aloitetaan osiosta "Myymälän hallinta".

Kaupan näkyvyys

Erittäin tärkeä osa.

Näin voit :

Määrittele kauppasi nimet ja otsikot (hyödyllisiä viittauksia varten).
Tee liikkeesi näkyväksi maailmalle
Kaupan näkyväksi tekeminen hakukoneille
Suojaa pääsy kauppaan salasanalla
aktivoidaanko blogi vai ei (jos tilauksesi antaa sinulle pääsyn blogiin).

Yhteystiedot

Täällä voit määritellä kauppasi yhteystiedot, jotka asiakkaasi näkevät laskuissaan, ja täällä voit myös määritellä sähköpostiosoitteen, jota asiakkaasi käyttävät ottaakseen sinuun yhteyttä.

Sosiaaliset verkostot

Jos haluat näyttää eri sosiaaliset verkostosi, ne näkyvät tässä eri paikoissa, kuten verkkokauppasi alatunnisteessa.

Kieli ja valuutta

Voit helposti määritellä kieli, jolla sivustosi näytetään, asiakaskunnastasi riippuen.

Voit myös vaihtaa sivustollasi näkyvän valuutan.

Muotoilemme valuutan automaattisesti ja näytämme sen oikeassa paikassa (hinnan vasemmalla tai oikealla puolella valuutasta riippuen).

Seuraavat vaiheet:

Kaupan suunnittelu
Tekstit ja käännökset
Maksun saaminen
Toimitus
Verkkotunnus